Du er landet på Kaffekrus.dk, det helt rigtige sted at finde Iittala kaffekop. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Iittala kaffekop tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Iittala Taika Siimes Kaffekop 0,2L

Sidste produkt på vores liste er Iittala Taika Siimes Kaffekop 0,2L som vi har fundet til 90,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Taika Siimes-serien bringer liv til bordet, og denne kaffekop er ingen undtagelse.
Med sine mange farver og dyr, inspireret fra den nordiske kultur, får du en kaffekop der gør starten på dagen mere livlig.
Designet som er skabt af Klaus Haapaniemi giver e…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Iittala Kaffekop på listen er Iittala Taika Siimes Kaffekop 0,2L fra KitchenOne.dk med en pris på 90.00. Billigste udvalgte Kaffekop er Iittala Taika Siimes Kaffekop 0,2L som du kan købe for 90.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Iittala Kaffekop data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Iittala Kaffekop tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekop guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekop blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekop: