Du er landet på Kaffekrus.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen termokrus. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen termokrus tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk.

  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk. som vi har fundet til 221,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk.
26 cl. Et dobbelt lag porcelæn holder drikken varm eller kold i længere tid og sørger samtidigt for at krusets yderside har en behagelig temperatur at holde på.
Stellet forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med en minimalistisk rund form og fuldender borddækningen med stil og elegance.
Højde 10,5 cm Diameter 8,5 cm Tåler opvaskemaskine….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Georg Jensen Termokrus på listen er Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 221.00. Billigste udvalgte Termokrus er Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk. som du kan købe for 221.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Georg Jensen Termokrus data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Georg Jensen Termokrus tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Termokrus guides:

Fandt du ikke det rigtige Termokrus blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Termokrus: