Kaffekrus.dk: Find blandt 483 Produkter | 3 Kategorier | 32 Brands | 71 Forhandlere

Bedste Georg Jensen Termokrus: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet det bedste Georg Jensen termokrus på markedet lige nu - det kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk.

  Hvorfor vælge Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk.?

  Georg Jensen Bernadotte Termokrus - 2 stk - 26 cl er et sæt af to smukke og praktiske krus, der er perfekte til at nyde din morgenkaffe eller -te. Krusene har det ikoniske rillede mønster, der kendetegner Bernadotte-serien fra Georg Jensen, og er fremstillet af hvidt porcelæn med et stringente art deco-design, der både er elegant og moderne.

  Kruset er designet med et dobbelt lag af porcelæn, hvilket betyder, at det kan holde din drik varm eller kold i lang tid. Samtidig er kruset behageligt at holde ved, da overfladen har en optimal temperatur. Du kan derfor nyde din kaffe eller te uden at bekymre dig om at brænde dine fingre. Med en kapacitet på 26 cl. er kruset også ideelt til at servere en god kop suppe eller kakao.

  Georg Jensen Bernadotte Termokrus - 2 stk - 26 cl er nemme at rengøre, da porcelænet tåler opvaskemaskine. Sættet indeholder to krus, så du kan dele din yndlingsdrik med en ven eller din partner. Med dette sæt får du ikke kun en praktisk løsning til at holde dine drikkevarer varme eller kolde, men også et tidsløst og elegant design, der vil passe perfekt ind i ethvert hjem.

  Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk. 26 cl. Et dobbelt lag porcelæn holder drikken varm eller kold i længere tid og sørger samtidigt for at krusets yderside har en behagelig temperatur at holde på. Stellet forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med en minimalistisk rund form og fuldender borddækningen med stil og elegance. Højde 10,5 cm Diameter 8,5 cm Tåler opvaskemaskine.

  Andre mærker af termokrus

  På vores liste her har vi samlet de Georg Jensen bedste termokrus på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige termokrus til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top