Du er landet på Kaffekrus.dk, det helt rigtige sted at finde Rörstrand kaffekrus. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rörstrand kaffekrus tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rörstrand Kaffekrus 31 cl., 2 stk. Deco

  • Mærke: Rörstrand

Vores første anbefaling er “Rörstrand Kaffekrus 31 cl., 2 stk. Deco” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Rörstrands smukke årgangskopper fra 2017. De smukt udsmykkede kopper i Filippa K-serien kendetegnes ved sit todelte design og smukke mønstre. Rörstrand er kendt for sit tidløse og stilfulde design og er et af Sveriges mest succesfulde fashionbrands. …

Tjek bedste pris ❯❯

2: Rörstrand Höganäs Keramik Kaffekrus 33 cl Vild Rose

  • Mærke: Rörstrand

Sidste produkt på vores liste er Rörstrand Höganäs Keramik Kaffekrus 33 cl Vild Rose som vi har fundet til 115,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd morgen- eller eftermiddagskaffen i det fine krus fra finske Rörstrand.
Kruset er fremstillet af keramik og er en del af Höganäs Keramik-serien, hvilket bl.a.
ses ved den medfølgende underkop i egetræ.
Kruset har en kapacitet på 33 cl og kommer i den…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Rörstrand Kaffekrus på listen er Rörstrand Kaffekrus 31 cl., 2 stk. Deco fra KitchenOne.dk med en pris på 182.00. Billigste udvalgte Kaffekrus er Rörstrand Höganäs Keramik Kaffekrus 33 cl Vild Rose som du kan købe for 115.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 67 kr.
Ovenstående Rörstrand Kaffekrus data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Rörstrand Kaffekrus tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekrus guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekrus blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekrus: