Du er landet på Kaffekrus.dk, det helt rigtige sted at finde Hay kaffekrus. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay kaffekrus tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Kaffekrus i glas, klar

  • Mærke: Hay

Sidste produkt på vores liste er HAY Kaffekrus i glas, klar som vi har fundet til 56,05 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot glaskrus fra danske HAY.
Kruset er lavet af robust, varmebestandigt borosilikatglas der gør at kruset holder din drink varm længere – perfekt til at nyde en ekstra god kop kaffe eller te.
Kan vaskes i opvaskemaskinen….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Hay Kaffekrus på listen er HAY Kaffekrus i glas, klar fra KitchenOne.dk med en pris på 56.05. Billigste udvalgte Kaffekrus er HAY Kaffekrus i glas, klar som du kan købe for 56.05 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Hay Kaffekrus data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Hay Kaffekrus tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekrus guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekrus blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekrus: