Om Kaffekrus.dk

Et udstillingsvindue for kaffekrussælgere...

Kaffekrus.dk er et udstillingsvindue for kaffekrus og kopper, som er af høj kvalitet og som er modemæssigt oppe i tiden. De krus, du finder hos os, kan du ligeledes finde på andre danske webshops.

På vores webside, kan du kigge på og finde krus og kopper, som du synes om. Når du klikker på “Køb her”-knappen på produktsiderne, sender vi dig videre til den rigtige forhandler, hvor du kan foretage dig dit køb.

Med lidt andre ord, er vi en affiliate-side, som samarbejder med internetbutikker om, at få solgt nogle kaffekrus til dig og andre forbrugere. Kaffekrus.dk samarbejder selvfølgelig kun med dygtige og professionelle partnere, for at sikre dig en god behandling og et ordenligt produkt.

Du køber ikke noget af Kaffekrus.dk – men af de webshops du bliver redirected til. Derfor tager vi heller intet ansvar for de køb, forsendelser, reklamationer osv. som muligvis foregår mellem dig og vores affiliate-partnere. Priser kan desuden variere, fra vores side til vores partneres internetbutikker. Kaffekrus.dk er udelukkende et udstillingsvindue.

Skulle du have spørgsmål til os, er du velkommen til at tage kontakt.

Kaffekrus.dk er ejet af:

Søren Smedegaard
CVR-nummer: 36741805
Adresse: c/o Søren Smedegaard Abel Cathrines Gade 21A 1.th
Postnummer/By: 1654 København V
Telefon: 24406381
Email: kontakt@soerensmedegaard.dk

Kredit

Logo og favicon

Drink Set graphic by Freepik from Flaticon is licensed under CC BY 3.0. Made with Logo Maker